Viktig kundinformation

Allmänt:

Priser är i svenska kronor inklusive gällande moms. Vi reserverar oss för pris, text och bildfel. Vi försöker alltid att ha det mest aktuella bild- och textmaterialet för alla artiklar, är det viktigt att det är en speciell version skriv in det under upplysningar på din order.

Det är inte tillåtet att kopiera innehållet i denna internet-butik utan tillstånd av oss.

För att beställa varor måste Du vara 18 år, är Du yngre måste målsman godkänna Din beställning genom att bifoga namn och personnummer i info-fältet på ordern.

OBSERVERA att LÄGSTA ordervärde exklusive frakt är 150:-.

Vid leverans till svenska adresser tar det normalt 1-3 dagar för lagervaror. Vi restnoterar inte varor utan särskild överenskommelse.

För leveranser utanför Sverige gäller förskottsbetalning eller PayPal betalning. OBS! Frakterna är väsentligt högre för leveranser utanför Sverige.

Leverans:

Har Du valt direkt/förskottsbetalning tar det 1-3 dagar från det vi erhållit din betalning.

Har Du valt betalning med kontokort via PayPal skickar vi din order så snart vi kan/mottagit din betalning.

Leveranser sker normalt som spårbart paket med DHL. Aviseringer sker med SMS eller e-post. Mindre försändelser skickas som brev. Liggetid hos ombud är 14 dagar.

För DHL utlämningsställen se - www.dhlpaket.se

Vi kan i viss mån styra DHL paket till önskat utlämningsställe, till exempel ett nära din arbetsplats. Notera ditt önskemål som kommentar på din order.

Betalning:

- Kontokort (PayPal) betalning sker i samband med att Du lägger Din order. Inga avgifter tillkommer. För mer information om PayPal, ett säker sätt att betala se www.paypal.se

- Direkt/Förskottsbetalning till vårt plusgirokonto 1095496-4. Betalningsmottagare är Card Collector KB som är ägare till spelifocus.se, ange ditt ordernummer som finns på orderbekräftelsen på betalningen till oss. Så snart vi ser Din betalning på kontot skickar vi ordern till Dig.

När du betalar, ange ordernumret som referens.

Beställda paket som inte löses ut faktureras Dig med minst 300:- eller frakt tur och retur om den skulle vara högre. Betalas inte detta överlämnas fakturan till inkasso enligt gällande regler.

Ångerrätt:

Distansavtalslagen ger Dig möjlighet att ångra köp inom 14 dagar från mottagandet. Returnerade produkter skall returneras i obruten förpackning. Returfrakten betalas av kunden. Kontakta oss innan Du returnerar varan för att erhålla ett returnummer.

Skador:

Om emballaget är skadat ska det anmälas till transportören vid mottagandet av varan. Är varan skadad kontakta oss skriftligen inom 10 dagar och beskriv felet så återkommer vi till Dig för lämplig åtgärd.